E-book

Dit boekje laat je zien dat spirituele verlichting of spiritueel ontwaken een verkeerd begrepen betekenis heeft gekregen en wel degelijk haalbaar is in enkele jaren hard werken aan jezelf. Dan blijkt namelijk dat je altijd verkeerd zocht en je eigenlijk op zoek was om de waarheid te vinden. Het proces om die Waarheid te kennen is een uitdaging en het is de vraag of je de juiste motivatie en het benodigde doorzettingsvermogen hebt om het te volbrengen. En is het werkelijk wel wat je wilt?

Spirituele Verlichting is eigenlijk een verkeerd begrip voor wat er oorspronkelijk mee bedoeld werd en het wordt op verschillende manieren uitgelegd waardoor eigenlijk niemand meer goed weet wat het is. In essentie is het zoiets als wakker worden en klaar zijn in dit leven. Het is werkelijk spiritueel ontwaken. Dat wakker worden is niet meer dan de waarheid ontdekken en ervaren in de wereld. Het opent je ogen en je gaat jezelf en de wereld om je heen op een hele andere manier beleven. Een ingrijpend andere manier want het is niet zomaar je bewustzijn verruimen. De motivatie om die waarheid te willen zien is cruciaal in het bereiken van verlichting. Er wordt uitgelegd dat als je ego wil dat je dit proces gaat volgen – wat gebaseerd is op angst en de wens om daarvan af te komen – de kans op succes uiterst klein is. Wat ook meteen de reden is dat nagenoeg niemand deze staat bereikt. Je ego is namelijk gericht op het bereiken van iets, een ander of beter mens willen worden en goed zijn voor anderen en de wereld. Allemaal hele mooie eigenschappen en gedachten, maar het zal je niet wakker maken.

Als je echter op de juiste wijze die motivatie toepast en vandaar uit aan de gang gaat, bestaat er een effectieve manier om wakker te worden. Het feit dat eigenlijk niemand wakker wordt, geeft al wel aan dat het niet iets simpels is en de weg die iedereen volgt misschien niet de juiste is. Het is ook een complex proces dat veel van je vraagt. Zeg maar gerust, het vraagt alles van je. Maar de echte gemotiveerde doorzetter zal merken dat wakker worden en de waarheid kennen wel degelijk mogelijk is in een paar jaren tijd.

De auteur heeft zelf na meer dan twintig jaren rondzwerven in de spirituele wereld ontdekt dat die goeroes hem nooit goed konden vertellen wat die verlichting was. Alle dure boeken en cursussen bleken niets meer dan spirituele misleiding. Verlichting wordt vooral verkocht door goeroes die zelf niet verlicht zijn. Toen hij dat eenmaal door had is hij zonder stoppen een ingrijpend proces ingestapt en werd na ongeveer twee jaren helder wakker. Nu wil hij graag een richtingaanwijzer zijn voor diegenen die met diezelfde blokkade zitten en laten zien hoe je je angsten het zwijgen op kunt leggen en werkelijk spiritueel kunt ontwaken.

Het e-book wordt voorlopig nog gratis aangeboden en kan op deze pagina worden gedownload als pdf.